Alltid Trygg och säker betalning via klarna

E-swaard wilmison trillion open

Stig in i en värld av förfinad elegans och överlägsenhet med vår exklusiva el-lådcykel Wilmison Trillion Open

Pris 50 890 kr

E-SWAARD WILMISON DIAMOND

El-lådcykeln som har exklusiv design med en formad box i oljebehandlad lackad björk.


Pris 35 900 kr 

E-SWAARD WILMISON DOgbox

Brottas du med utmaningen att transportera din hund på ett smidigt sätt utan att behöva ta bilen eller åka kommunalt? Då har du hittat rätt! En hundanpassad lådcykel.

Pris 35 990 kr

E-SWAARD WILMISON PLATINUM

Är kvalité och design överst på din lista? Då är det här den rätta lådcykeln för dig.
Pris 30 990 kr

e-swaard wilmison trillion

Stig in i en värld av förfinad elegans och överlägsenhet med vår exklusiva el-lådcykel Wilmison Trillion. 

Pris 47 390 kr

.

E-SWAARD WILMISON DIAMOND open

El-lådcykeln som har exklusiv design med en formad box i oljebehandlad lackad björk. Öppningsbar lucka framtill.

Pris 39 390 kr

E-SWAARD WILMISON PLATINUM OPEN

Wilmison Platinum Open har nya patenterade Anti-Tilt styrsystemet som minimerar problemet med att inre hjulet lyfter när du svänger.
 Pris 33 490 kr

E-SWAARD WILMISON BIG FAMILy

Den perfekta lådcykeln för den stora familjen eller förskolan, kör upp till sex barn.
Pris 37 900 kr

E-SWAARD ELECTRIC BLACK BOX WILMISON

Är kvalité och design överst på din lista? Då är det här den rätta lådcykeln för dig.
Pris 29 900 kr


E-Swaard Wilmison Trillion Plus

Rullstolsanpassad el-lådcykel som är speciellt framtagen för att transportera passagerare som är i behov av rullstol.
Pris 69 990 kr

HAR DU EGNA IDéer och funderingar kontakta oss!

Lådcykel

Smarta, eldrivna, robusta lådcyklar kombinerar den traditionella lastcykelns praktiska design med modern teknologi. Deras elektriska drivsystem ger extra kraft för enkel förflyttning, även med tung last. Genom smarta funktioner, som integrerade sensorer och anslutningsmöjligheter, blir dessa cyklar ännu mer anpassningsbara och användarvänliga. Den robusta konstruktionen säkerställer hållbarhet och pålitlighet, vilket gör dem idealiska för olika transportbehov, från lastning av varor till att transportera barn. Denna innovativa kombination av elektrisk effekt, smart teknik och hållbar konstruktion positionerar dem som en framstående lösning för hållbara och effektiva stadsleveranser och persontransporter.


En cykel med låda

Miljömedvetenheten ökar över hela världen och svenskar tillhör de mest klimatsmarta människorna på planeten. I vårt vidsträckta nordiska land vidtar människor ständigt åtgärder för att reducera sina klimatavtryck i strävan efter hållbarhet. Att cykeln är ett färdmedel som främjar hållbarhet är knappast något nytt. Lådcykeln, som är en nyare trend, är en förlängning och förädling av den traditionella cykeln. Ett färdmedel som erbjuder den cyklande stora möjligheter att, smidigt och miljövänligt, ta sig runt.


Denna text kommer helt att riktas in på just lådcyklar. Det är nämligen här som vi på E-Swaard har vår största kompetens. Om du letar efter en lådcykel som går på el så har du hittat till helt rätt företag. Titta igenom vårt utbud av lådcyklar redan nu och kontakta oss via info@eswaard.se om du har några frågor!


Lådcykel för transport av barn

När lådcykeln kom så omkullkastade den allt som föräldrar trodde sig veta om smidighet gällande transportering av barn. För den förälder som skaffat cykel med låda finns sällan någon återvändo till en orange, instabil sadel baktill på cykeln. Med rätt lådcykel, som de vi erbjuder på E-Swaard, så kan man transportera sina barn på ett smidigt och säkert sätt för alla inblandade. Den fungerar mycket smidigt för att ta sig till förskola och skola på daglig basis. Den är också ett utmärkt och krångelfritt färdmedel vid utflykter i alla möjliga väderstreck. Lådcykeln blir till ett måste för ett ständigt ökande antal föräldrar i landet.


Observera att våra cyklar med låda har tre hjul. Detta innebär att cykeln inte täcks av det hjälmkrav som gäller för tvåhjuliga cyklar. Vi rekommenderar däremot alla som färdas i lådcykel, barn såväl som vuxna, att bära hjälm för att undvika olyckor.


Lådcykel för transport av hund

Brottas du med utmaningen att transportera din hund på ett smidigt sätt utan att behöva ta bilen eller åka kommunalt? Då är du inte ensam. Som tur är så finns det nu ett svar på denna utmaning. Svaret heter lådcykel. Idag är det mycket vanligt att hundägare väljer att införskaffa en cykel med låda där hunden kan åka med på en tur. För många öppnas helt nya möjligheter upp att åka iväg på längre utflykter med hunden.


Ett ökande antal svenskar skaffar lådcykel. Många av dessa vänder sig till oss på E-Swaard. Gör det du också!


Lådcykel för transport av gods

Många som skaffar lådcykel gör det för att kunna ta med sig barn och/eller hundar på ett smidigt sätt. Detta är däremot inte de enda anledningarna till att människor gör en sådan investering. En lådcykel är ett utmärkt färdmedel för den som vill transportera gods av olika slag. Många lådcykelägare använder exempelvis cykeln för att åka och handla mat. Den erbjuder möjligheten att transportera mycket varor samtidigt som den reducerar behovet av bil.


På E-Swaard vill vi också poängtera att våra lådcyklar på el inte är exklusiva för privatpersoner. Även om vi ser en snabbt växande lådcykeltrend bland hushåll så är det också alltfler företag som väljer cykel med låda. Detta är helt förståeligt eftersom många verksamheter: 1) Behöver transportera varor och gods, och 2) Vill reducera sina klimatavtryck. Med en lådcykel kan bägge delar uppnås.


Ökad popularitet för lådcyklar

Det råder inga tvivel om att alltfler människor väljer klimatsmarta transportmedel. Alltfler väljer bort bilen för att åka kollektivt eller för att cykla. Alltfler, särskilt i storstäder, väljer att åka e-scooter istället för att ta buss, tunnelbana eller spårvagn. I samma takt väljer också alltfler människor att investera i en lådcykel som går på el. Detta ser vi på E-Swaard som en oerhört positiv utveckling – inte bara för vår verksamhet utan för samhället i stort och för planeten, om man ser det ur ett ännu större perspektiv. Klimatsmartheten sätter sin prägel på allt fler områden och branscher. Lådcykeln är ett av flera bevis på att miljörevolutionen också cementerats inom transportsektorn.


Med hjälp av en smidig och robust cykel med låda kan man uträtta de flesta av de ärenden man har i ett samhälle. Barn kan köras till och från förskola och skola med lådcykeln. Hundar kan transporteras, paket kan hämtas, mat kan handlas och transporteras hem och skräp kan köras till återvinningsstationer.


Varför lådcykel som går på el?

Cykeln, och lådcykeln, är och har alltid varit ett hållbart alternativ för transport och framkomlighet. Utmaningen för den cyklande sitter dock i tramporna. En ”vanlig” cykel förutsätter att den som färdas på den ständigt håller tramporna igång. Alla som någonsin cyklat vet att detta kan vara jobbigt, särskilt efter att ha trampat ett tag. Med en lådcykel på el reduceras risken för att den cyklande ska ”ta ut sig”. När man vill att trampor och lungor ska få vila så tar helt enkelt batteriet över framförandet av cykeln ett tag.


E-Swaard

På E-Swaard strävar vi alltid efter att leverera kvalitet i alla led. Det gäller från första kontakt till slutförd leverans till alla som vill köpa lådcykel eller någon annan av våra produkter. Samma trygghet och garantier gäller för alla privatkunder. Vi levererar alltid högkvalitativa produkter och schyssta villkor till privatkunder såväl som för företag, organisationer och föreningar. Detta tummas aldrig på.


Högkvalitativa lådcyklar

Cyklar med låda är vår främsta expertis. I vårt utbud hittar du lådcyklar som håller marknadens högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Den robusta konstruktionen gör dem hållbara och säkra för lådcykelsägare av olika slag. Våra lådcyklar som går på el fungerar utmärkt för den som ska köra barn eller hundar. De underlättar för de som ska köra skräp, hämta varor eller transportera en picknickkorg och filt för en utflykt till stranden. Kort och gott: användningsområdena för våra el-lådcyklar är obegränsade.


Vill du veta mer om de olika cyklar med låda som vi säljer? Kontakta oss på info@eswaard.se redan idag!


Trygg affär

När du vänder dig till E-Swaard för att köpa lådcykel kan du räkna med en trygg affär – från kontakt till fullbordat köp och fortsatt. Alla våra produkter säljs med god garantitid för att alla kunder ska känna sig trygga i sitt köp. Du kan läsa mer om detta längre ner i texten. Företagets bas finns i Halland men hela Sverige är vår marknad. Vi finns helt enkelt där behovet av lådcyklar finns, det vill säga; överallt.


Tydlig vision

På E-Swaard arbetar vi mot ett mer klimatsmart transportsamhälle. Vår verksamhet är helt inriktad på el-fordon och vi fokuserar på miljö, kvalitet och säkerhet i allt vi tar oss för. Vi strävar efter ett samhälle där alltfler människor väljer klimatsmarta färdmedel. Vi hoppas samtidigt att samhället, särskilt städer, tar höjd för denna utveckling. Att politiker och beslutsfattare erbjuder möjligheter för att ett ökat antal cyklister ska kunna samsas om ytor. För varje lådcykel som säljs hoppas vi komma allt närmare denna vision.


Nöjda kunder

När du väljer att köpa lådcykel som går på el från oss så väljer du samtidigt en engagerad partner. Vi brinner för el-fordon och ser alltid till att finnas där för den som har frågor eller funderingar angående denna typ av produkter. Förutom att vi levererar högkvalitativa produkter till goda priser så ser vi också till att leverera god kundservice. Som kund kan du enkelt nå oss för frågor och funderingar både innan, under och efter avslutat köp.


Privat

Populariteten hos lådcyklar ökar i hela samhället och särskilt stark är den hos privatpersoner. Om man ska avgränsa det ännu mer så kan man konstatera att cyklar med låda är som mest populära när det gäller barnfamiljer. Det är helt enkelt ett oslagbart sätt att färdas med såväl barn, hundar, matvaror och prylar – samtidigt som man tar sig fram på ett klimatsmart sätt.


På E-Swaard har vi lång erfarenhet av att arbeta med privatkunder över hela Sverige. Vi levererar våra lådcyklar snabbt och enkelt till alla som vill köpa dem, alldeles oavsett var i landet de bor.


Företag

En våg av miljömedvetenhet sköljer in över svenska verksamheter i alla branscher och storlekar. Detta är en mycket positiv trend som sannolikt bara kommer att öka under de kommande åren. Den stigande efterfrågan på lådcyklar är en, i sammanhanget, liten men ändå mycket tydlig signal på att det går åt rätt håll.


Många företag, organisationer och föreningar vänder sig varje år till oss för att köpa lådcyklar. Våra produkter används inom olika branscher och för olika transportsyften.


När du köper lådcykel av oss

Funderar du på att investera i en lådcykel som går på? Då kan du glädjas åt att du står inför en god affär. Med lådcykeln kan du smidigt och enkelt ta dig runt vartåt du än är på väg med den ”last” du avser transportera. Det kanske handlar om transport av barn, till och från förskola respektive skola. Det kanske handlar om hundar, picknickkorgar, skräp, matvaror eller ingenting alls, för den delen. En lådcykel går förstås alldeles utmärkt att cykla på helt utan något som måste transporteras för stunden.


I ovanstående text har du läst om den ständigt ökande populariteten för den här typen av cyklar. Du har kunnat läsa om de många olika användningsområden som finns för produkter av det här slaget. Vi har också berättat om hur E-Swaard är uppbyggt och hur vi arbetar för att ständigt leverera kvalitet på alla sätt.


I nedanstående text kommer vi att tala mer ingående om de villkor som gäller då du köper lådcykel av oss. Om du istället vill komma i kontakt med oss direkt så är du välkommen att kontakta info@eswaard.se. Vi svarar på alla frågor och funderingar du kan tänkas ha.


Betalning av lådcykel

När du köper lådcykel hos oss kan du välja mellan olika betalningssätt. Det går bra att betala produkten med kreditkort, Klarna Checkout eller med Swish. För privatpersoner finns möjligheten att använda Klarna för fakturering. Detta ger dig, som privatkund, möjlighet att i lugn och ro betala för din nya lådcykel hemifrån. Du kan också välja att köpa din cykel med låda på avbetalning med ett intervall på 6, 12 eller 24 månader. Om du väljer att betala cykeln på faktura så kan en kreditinformation komma att tillkomma.


Fakturering av företag

På E-Swaard fakturerar vi bara aktiebolag. När ni väljer att köpa lådcykel på el av oss så utförs alltid en kreditupplysning på ert företag. För att eliminera risken för att ingen annan än ni själva beställer varor i ert namn så levererar vi endast till den registrerade företagsadressen.


Leverans av lådcykel

Förutom utomordentligt högkvalitativa lådcyklar och god kundservice står snabb och enkel leverans högt upp på vår lista av krav på oss själva. Vi strävar alltid efter att varan, oavsett vad den är och vart i Sverige den ska, ska vara dig till handa inom 3-5 arbetsdagar efter att beställningen gjorts. En fraktkostnad från 1490kr tillkommer på alla beställningar av lådcyklar med el-drift.


Retur av lådcykel

Om du, som privatperson, gör en beställning av en lådcykel från E-Swaard har du 14 dagars ångerrätt enligt distanshandelslagen. Ångerrätten räknas från den dag då du mottagit din leverans och vara. Det går bra att nyttja ångerrätten ända fram till den dag då det gått 14 dagar sedan varan mottogs. Eftersom returen kommer att vara oss tillhanda först efter att ångerrätten gått ut ber vi dig därför meddela oss om returen då den görs.


När du vill returnera en lådcykel du köpt av oss så betalar du själva returportot. Varan bör packas och returneras i originalförpackningen. För att vi ska godkänna returen förutsätts att lådcykeln du beställt inte har använts. Återbetalningen på returnerad vara kommer att ske inom 30 dagar. Företag kan inte nyttja ångerrätten.


Garanti på lådcykel

E-Swaard ger ett års garantitid på alla fordon som säljs för att säkerställa köptrygghet hos alla kunder. Garantin täcker produktionsfel på såväl batteri som motor. Det är viktigt att du som kund reklamerar din lådcykel direkt då felet på produkten har upptäckts. På så vis kan vi undvika att problemet blir större än det behöver bli.


Kontakta oss på info@eswaard.se för att veta mer om våra köpvillkor!